• Dierenliefde

    Het welzijn van dieren staat altijd voorop. Elk dier verdient passende verzorging en met ons assortiment en kennis helpen we jou als huisdiereneigenaar daar graag bij.

  • Betrouwbaarheid

    Wij delen graag onze kennis en ervaring die wij in ruim 45 jaar hebben opgedaan. En we zijn trots op ons eigen merk: Utopia diervoeders. De producten onder ons eigen label zijn volgens onze visie op dierenwelzijn geselecteerd, ontwikkeld en geproduceerd.

  • Duurzaamheid

    Wij streven naar duurzame keuzes in ons assortiment, zoals bijvoorbeeld producten van gerecycled materiaal. Ook in onze bedrijfsvoering staat verduurzaming centraal, zo zijn onze winkels energiezuinig en proberen we zoveel mogelijk verpakkingen te recyclen.

RUIM 45 JAAR ERVARING

<< Foto: Ad in 1984 tijdens de opening van de winkel in winkelcentrum Bloemendaal

Het begon allemaal met een utopie: een droomwens. Met de opening van Utopia kwam een grote droomwens van Ad de Klerck uit. Met veel enthousiasme, kennis en plezier opende Ad in 1978 de eerste vestiging van Utopia in winkelcentrum De Heester in Gouda. Zes jaar later, in 1984, verhuisde Utopia naar winkelcentrum Bloemendaal in Gouda, waar een van de filialen tot op heden gevestigd is. Peter de Klerck, de zoon van Ad, had al op jonge leeftijd grote interesse in dieren en was veel in de winkel te vinden. In 1997 werd het bedrijf een samenwerking tussen vader en zoon. Deze samenwerking was het begin van de winkelformule ‘Diertotaal Utopia’. In 2008 ging Ad de Klerck met pensioen en is Peter doorgegaan met Diertotaal Utopia.