online dierenwinkel

Welkom bij onze online dierenwinkel!

Welkom bij onze online dierenwinkel!

Wat leuk dat je onze blog leest!

Wist je dat wij niet alleen twee fysieke dierenwinkels hebben? Je kunt bij ons 24 uur per dag winkelen vanuit je luie stoel! Ook in onze online dierenwinkel streven wij ernaar om een uniek assortiment met de beste dierbenodigdheden voor jouw huisdier aan te bieden. Wij delen graag onze kennis en ervaring die wij in ruim 45 jaar hebben opgedaan. Wij zijn trots op ons eigen merk: Utopia diervoeders. De dierbenodigdheden van ons eigen merk zijn volgens onze visie op dierenwelzijn geselecteerd, ontwikkeld en geproduceerd.

Online winkelervaring

Met veel passie en toewijding werken wij iedere dag om jouw online winkelervaring zo soepel en plezierig mogelijk te maken. Wekelijks zetten wij nieuwe producten in onze online dierenwinkel. Wij hebben ons best gedaan om de vernieuwde website van www.diertotaalutopia.nl gebruiksvriendelijker te maken voor een perfecte online winkelervaring. Snuffel gezellig rond in onze online dierenspeciaalzaak en ontdek waarom wij de leukste webshop zijn voor al jouw dierbenodigdheden!

 

Waarom online winkelen bij ons?

  • Duurzaamheid

Wij streven naar duurzame keuzes in ons assortiment, zoals bijvoorbeeld producten van gerecycled materiaal. Ook in onze bedrijfsvoering staat verduurzaming centraal en proberen we steeds te zoeken naar verbeterpunten binnen dit thema.

  • Dierenliefde

Het welzijn van dieren staat altijd voorop. Elk dier verdient passende verzorging en met ons uitgekiende assortiment en onze kennis helpen we jou als huisdiereigenaar daar graag bij. Binnen ons assortiment vind je kwalitatief hoogstaande producten in verschillende productklassen, variërend van ons basis assortiment tot luxe premium producten.

  • Gemakkelijk online winkelen

Ervaar zelf het gemak van 24 uur per dag online winkelgemak bij www.diertotaalutopia.nl. Snuffel door ons assortiment, plaats je bestelling, betaal eenvoudig en laat ons voor de rest zorgen. Wij begrijpen dat jouw huisdier natuurlijk niet kan wachten. Daarom streven wij ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden

Terug naar blog