Gedroogde garnalen

Gedroogde garnalen

Gedroogde garnalen

Een gedroogde garnaal is de ideale snack voor jouw hond of kat. Naast dat deze snack lekker, hypoallergeen en glutenvrij is, zit deze natuurlijke beloning boordevol vitaminen, mineralen en gezonde vetten zoals Omega-3.

Omega-3 is een belangrijke stof die bijdraagt aan de algehele gezondheid van jouw huisdier. Het zorgt voor een glanzende, gezond uitziende vacht en draagt bij aan soepele gewrichten. Wist je dat Omega-3 bovendien een ontstekingsremmende werking heeft? Omdat honden en katten, net als mensen, zelf geen Omega-3 aanmaken, is het belangrijk dat ze deze stof voldoende binnenkrijgen via de voeding.

Ook hebben gedroogde garnalen een hoog eiwitgehalte. Eiwitten zijn een belangrijke stof met betrekking tot energievoorziening, spierherstel en spieropbouw van je huisdier. De garnalen zijn vrij van kunstmatige toevoegingen. Gedroogde garnalen zijn daarom een gezonde en natuurlijke snack die de gezondheid van jouw huisdier ondersteunt. Dat maakt dat deze garnalen horen bij ieder honden- of kattenmenu!

Klik hier voor de Utopia snackgarnalen.

Terug naar blog