Bekijk uw winkelmandje
Paardenbloemblad 150gr
€ 6,59

Voedselverrijking met een paardenbloemblad!

Verantwoord tussendoortje
Natuurlijke gebitsverzorging
Licht verteerbaar

Knaagdieren en konijnen zijn slimme dieren, in een saai hok zonder afwisseling gaan zij zich snel vervelen. Een manier om konijnen en knaagdieren bezig te houden, is om een deel van het voer en snacks op een andere manier aan te bieden, in plaats van het gewoon in een bakje klaar te zetten. Daardoor kunt u hen uitdagen, laten nadenken en laten bewegen. Ze moeten moeite doen om hun voedsel te bemachtigen en dat maakt het voor de dieren interessanter en vaak ook leuker.

Hiervoor kunt u aan de slag met het eigen voer, het hooi maar ook zeker met de verschillende bladeren mixen. Deze zijn erg geliefd als lekkernij en het is een zeer gezonde snack, deze zijn dus ideaal om te verwerken/ verstoppen. Voor elk dier is er een geschikt voedsel spel te doen. Er zijn diverse voedsel spellen te krijgen: van voederballen tot puzzels, van bamboerollen tot wilgenballen.
 

Paardenbloemblad

Paardenbloembladeren zijn een echte favoriet van konijnen en knaagdieren. Het geven van paardenbloemblad heeft een gunstig effect op de eetlust en is uitermate geschikt voor dieren die moeten aansterken. Paardenbloemblad bevordert ook de spijsvertering. Er zitten de vitaminen A, B1, B2, C, E in.

Pluk nooit paardenbloembladeren langs de kant van de weg, die zijn bevuild door uitlaatgassen. Ook uitwerpselen van andere dieren op het blad kan zorgen voor een wormbesmetting.

1
In mandje
Description

Ingrediënten: paardenbloemblad

100% natuurlijk
zonder suiker, smaakversterkers, additieven, conserveringsmiddelen en kleurstoffen

Voedingsadvies:
gemengd met hooi of andere kruiden, of als aanvulling op de dagelijkse portie hooi

Meer informatie? Neem dan contact op of kom naar onze 1 van onze winkels!