Bekijk uw winkelmandje
Bladerenmix 150gr
€ 6,95

Gezonde aanvulling op hooi en een
goede afwisseling van het dagelijks menu

Verantwoord tussendoortje
Natuurlijke gebitsverzorging
Licht verteerbaar
 

Voedselverrijking met een bladerenmix!

Knaagdieren en konijnen zijn slimme dieren, in een saai hok zonder afwisseling gaan zij zich snel vervelen. Een manier om konijnen en knaagdieren bezig te houden, is om een deel van het voer en snacks op een andere manier aan te bieden, in plaats van het gewoon in een bakje klaar te zetten. Daardoor kunt u hen uitdagen, laten nadenken en laten bewegen. Ze moeten moeite doen om hun voedsel te bemachtigen en dat maakt het voor de dieren interessanter en vaak ook leuker.

Hiervoor kunt u aan de slag met het eigen voer, het hooi maar ook zeker met de verschillende bladeren mixen. Deze zijn erg geliefd als lekkernij en het is een zeer gezonde snack, deze zijn dus ideaal om te verwerken/ verstoppen. Voor elk dier is er een geschikt voedsel spel te doen. Er zijn diverse voedsel spellen te krijgen: van voederballen tot puzzels, van bamboerollen tot wilgenballen.
 

Bladerenmix

Bladerenmix is een lekkere en gezonde aanvulling op hooi en een goede afwisseling van het dagelijks menu van uw konijn of knaagdier. Een heerlijk ruwvoer voor iedere dag.

Bladerenmix bevat frambozenblad, berkenblad, hazelnootblad, paardenbloemblad, brandnetelblad en weegbreeblad.

Frambozenblad
Frambozenblad staat vooral bekend vanwege de heilzame werking op de baarmoeder en de spieren in het bekken. Het blad bevat veel looistoffen (tot 10%), vitamine C en mineralen. Frambozenblad werkt tevens reinigend, ontspannend en weerstandverhogend.

Berkenblad
De bladeren van de berk hebben een zeer goede werking op de blaas en nieren. Het kruid ondersteund bij een geode doorspoeling van de blaas en houd de urine op een juiste PH-waarde. Berkenblad is een aanbevolen kruid bij bijna alle reumatische klachten, het ondersteund bij het soepel houden van de gewrichten en helpt bij een gezonde huid.

Hazelnootblad
Hazelnootblad werkt licht ontslakkend en verhoogd de stofwisseling.

Paardenbloemblad
Het geven van paardenbloemblad heeft een gunstig effect op de eetlust en is uitermate geschikt voor dieren die moeten aansterken. Paardenbloemblad bevordert ook de spijsvertering. Er zitten de vitaminen A, B1, B2, C, E in.

Brandnetelblad
Brandnetelblad bevat vitamine A en C, zwavel, ijzer en natrium.

1
In mandje
Description

Ingrediënten:
frambozenblad, berkenblad, hazelnootblad, paardenbloemblad, brandnetelblad en weegbreeblad.

100% natuurlijk
zonder suiker, smaakversterkers, additieven, conserveringsmiddelen en kleurstoffen.

Voedingsadvies:
gemengd met hooi of andere kruiden, of als aanvulling op de dagelijkse portie hooi.

Meer informatie? Neem dan contact op of kom naar onze 1 van onze winkels!